søndag 25. oktober 2009

En ting av gangen

Det er kjekt å gjøre seg ferdig med en ting av gang. Egentlig har jeg ikke klart det helt denne gangen siden jeg allerede har publisert innlegget mitt med ulike bildekomposisjoner. Men før jeg gjorde det hadde jeg allerede kommentert en rekke andre blogger - jeg har bare ikke skrevet det her før nå :-)

For å holde orden på alt jeg holder på med har jeg laget en tabell som viser bloggeier, dato for siste gang bloggen ble oppdatert og en kolonne hvor jeg eventuelt noterer mine komentarer i form av en lenke samt et stikkord (f.eks. plagiering). På denne måten går det mye raskere både å holde seg oppdatert på andres blogger og jeg sikrer at jeg er aktiv innen alle temaer (jf. arbeidskrav i studiet).

Nå blir det lett å finne tilbake og fortelle at jeg har kommentert følgende blogger i det siste: Annas, Anne-Lises, Ellens, Guris og Werners blogger om plagiering. Og jeg kommentert Anne E's blogg om læringsressurser.

Nå skal jeg oppdatere tabellen min og kanskje kommentere litt til ;-) Det er i alle fall spennende og interessant og se hvordan mine medstudenter løser de ulike oppgavene. Og jeg har fått mange flotte tips. Takk!